Getuigenoproep doorrijden na aanrijding

maandag 24 oktober 2016

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die afgelopen donderdagavond plaatsvond op de Noorderkade in Alkmaar, ter hoogte van het fietsbruggetje naar de Bannewaard.

De politie kreeg donderdagavond een melding binnen van een aanrijding op de Noorderkade tussen een 23-jarige vrouw op de fiets en een metallic grijskleurige personenauto. De vrouw raakte hierbij gewond en werd met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist reed door na de aanrijding.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze aanrijding en is nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze aanrijding, maar die zich nog niet gemeld hebben bij de politie. Op de plaats van de aanrijding werden onderdelen van de personenauto aangetroffen en deze zijn veilig gesteld door de politie.

Heeft u iets gezien of andere informatie over deze aanrijding en dit nog niet met de politie gedeeld? Belt u dan s.v.p. met de politie in Alkmaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

2016234837

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warmenhuizen | 112 alarmeringen Warmenhuizen | Goedkoop Tanken in Warmenhuizen | Supermarkten in Warmenhuizen | Weerbericht Warmenhuizen