passagier met vuurwapen wordt aangehouden dankzij bellende bestuurder

maandag 10 oktober 2016

Heerhugowaard - Op de Gouwe heeft de politie een 20-jarige man uit Delft aangehouden wegens het in bezit hebben van een vuurwapen. De politie had even daarvoor een auto aan de kant gezet op de Amstel omdat de bestuurder bellend (niet handsfree) achter het stuur zat.

Tijdens het uitschrijven van de bon ging de bestuurder er ineens vandoor, met achterlaten van zijn rijbewijs.  Na een achtervolging verloren de agenten de auto korte tijd uit het oog om het lege voertuig even later op de Gouwe aan te treffen. Agenten zagen een van de mannen rennen en hielden hem aan. Het bleek de passagier te zijn. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar de man verklaarde dat hij een vuurwapen bij zich had. De politie heeft zowel het wapen als de auto in beslag genomen voor nader onderzoek. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt wegens het in bezit hebben van een wapen. De bestuurder krijgt de boete voor bellen tijdens het rijden thuisgestuurd. 

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warmenhuizen | 112 alarmeringen Warmenhuizen | Goedkoop Tanken in Warmenhuizen | Supermarkten in Warmenhuizen | Weerbericht Warmenhuizen